Project Yve Apartment Fit-out

Tue 06 2009

Yve Apartment Fit-out1A functional, yet bespoke, apartment was achieved by dividing the existing open living room into more usable, zoned spaces, with the careful arrangement of joinery preventing the obstruction of views. The study was re-orientated to become more usable and to project greater presence. Darker finishes at the entry soften the transition from the dimly lit corridor to the light filled apartment and striking wallpaper, inspired by the branch-like columns punching through the space, provides drama and personality. Heavily textured finishes combine with smooth reflective materials to produce an air of opulence. Dianna SnapeYve Apartment Fit-outAYve Apartment Fit-out3

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 68 other followers

%d bloggers like this: