Vintage Restored

Wed 09 2008

The earlier remodel placed a refrigerator so that it blocked the woodwork, obscured natural light, and hid views of the scenic backyard. They now exit to the back door instead of into the kitchen to create a much more functional space. She also gave the room a loftier feel by installing double-stacked cabinets with cubby openings, which enhance the kitchen’s high ceilings. Base cabinets in spruce green and wheat-stained maple match the style of the original home and provide visual interest. Accents of red and green in the window treatments and a new stove make this a lively and inviting kitchen. Spaces Into Places

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: