Best Addition Under

Mon 03 2009

This was the third phase of an ongoing home remodel which continued as the master bath and powder room were redesigned, giving full attention to detail with the use o granite, vessel sinks and high end plumbing fixtures. The master bedroom was given the same ‘raise the roof” treatment as the family room, giving significant volume to the master suite. The room’s exterior wall was extended into the garden to create a sitting area just inside the newly created private courtyard.The previously basic bedroom and bath area is now an elegant master suite, complete with private interior and exterior sitting areas. Marrokal Constructionuntitled3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: