Project Mansfield and Appleton apartment

Tue 04 2009

mansfield-appleton-residenceThe project are to create a contemporary living space within a 50’s style, 80m2 apartment for a couple. The building’s grid prescribes a rhythm of three rooms of equal size along the eastern wall with the northern most room opening into the kitchen, dining and entry to form the living space.  Smart Design Studiomansfield-appleton-residence2mansfield-appleton-residence3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: