Project The Great Wall of Warburton

Thu 05 2009

great-wall-of-warburtongreat-wall-of-warburton24Wall House presents a deceptively mute block on approach. Spaces are organised and anchored from the Wall, which unfolds as one moves through the house. Each interior space becomes a framing device for a new, subtly individual angle outwards. Level changes are also strategically placed to demarcate specific living zones as well as contributing to the sense of journey the inhabitants encounter as they navigate the Wall. BKK Architects great-wall-of-warburton3

great-wall-of-warburton41

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: