Lakeview Contemporary Kitchen

Tue 06 2010

Winner of 2010 NKBA Design Competition. This kitchen uses organic shapes, layered lighting, and a casual sitting area seamlessly incorporated into the design. Cabinetry follows a concave bend in the wall. Rounded soffits support the softened lines and distinguish the kitchen from the dining and sitting areas. Horizontal bands are created with stacked upper cabinet doors and base cabinet drawer fronts. Architecturally interesting features stand out against the back partition wall painted to match the cabinetry. Tim Scott

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: