French Finery

Tue 06 2010

The sink window was repositioned to allow a better view of the courtyard beyond, and two islands were added to provide a conducive flow to the work areas, with one containing a prep sink, microwave, and warming drawer. A grand arched stone alcove with inset niches acts as a spacious cooking hearth, which is balanced by an elegant integrated refrigerator with elaborate carvings, and crystal chandeliers serve as the crowning touch. Sandra L. Steiner-Houck

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: