Industrial Innovation

Thu 06 2010

A horizontal grain walnut veneer was used on the cabinets, following a continuous line across the face of the cabinetry, while custom-painted glass is featured on the upper sliding glass doors and on the L-shaped eating ledge. The backside of the island contains 12-inch deep full height cabinets that allow for concealed storage solutions. The restored warehouse effect of the concrete block wall gives the showroom the added attraction of resourceful design and comfortably recreated space. Rosemary Merrill

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: