Contemporary Cooking

Wed 06 2010

A wall that blocked the view to the family room was removed. After the dining room entrance was relocated, the cooking area could be placed against the back wall to create a delightful backdrop for this state-of-the-art design. A large prep sink is conveniently placed in the island, along with Sub-Zero refrigerator drawers. Siri Evju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: