More Cooks in the Kitchen

Thu 07 2010

A sophisticated but family-friendly kitchen was the goal. A convenient traffic flow through the L-shaped layout allows access to the back deck and dining room. A modern clean look with traditional references to incorporate the style of the home completes this smart design. Beverley Leigh Binns

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: